Sesongavslutning 2017

Postet av Odal OL Orientering den 15. Nov 2017

EMIL OG PER IVAR vinnere av rankingkrusene

Emil og Per ivar vinnere av årets rankingkrus

Emil og Per Ivar gikk til topps i konkurransen om å bli årets beste løper i henholdsvis ungdoms- og seniorklassen og de ble tildelt rankingkrusene for denne innsatsen.

Ellers vanket det premier og diplomer til mange for deres deltagelse og innsats i klubbmesterskapet, Postjakta og Odalten (turorienteringa).

Odølingenes kjempeinnsats i 5-dagers med 1., 2., 3. og 10. plass ved Bjørn S., Henrik S., Ole Kristian og Mikkel ble markert både med ros, bilder og video.

Per Ivar viste oss videoen som han tok på vårt KM-arrangement i vår. I tillegg viste Sondre S. oss bilder og videoer som han har tatt opp gjennom sesongen. Dette ble altså en billedlig mimrestund fra 2017-sesongen.

Vi avsluttet kvelden som vanlig med en lokal quiz mens vi forsynte oss med pølser, kaker mm..

Ute er det et par cm snø som minner oss på hva som er i vente, men like bak der ligger neste sesong. Det er bare å begynne forberedelsene til neste sesong. Vi kommer snart med tilbud til de som ønsker hjelp til å forbedre sin kondisjon og o-teknikk.

Vi sees snart. Kanskje blir det Gløgg-løp i romjula i år også. Været bestemmer.

OKS

Furugampen og Ringreven

Postet av Odal OL Orientering den 2. Okt 2017

Furugampen i Hamar og Ringreven i Moelv markerer sesongavslutningen i vårt distrikt. Nå tar elgjakta over.

Det var meget bra oppslutning om disse løpene i år med over 200 løpere på startstreken. Vi stilte bare med 5 løpere på Hamar, men kunne likevel reise hjem med 3 førsteplasser. Vi gratulerer gutta på bildet over.

I Ringreven som er en 5 -manns-stafett, stilte vi år som i fjor med 2 lag. Et ungdomslag og et veteranlag. I fjor vant ungdommene, men i år ble det omvendt. Veteranlaget besto av Per Ivar, Ole Kristian, Øyvind, Kari og Martin. Laget ble nummer 11 av 25 startende. Dette var mye bedre enn i fjor og til og med bedre enn forventet. Ungdommene (v/Henrik) yppet seg litt i starten ved å veksle noen små minutter føre Per Ivar, men deretter var det ingen tvil om.....  Veteranene inviterer til omkamp om et år.

Klubbmesterskapet 2017

Postet av Odal OL Orientering den 24. Sep 2017

I dag avsluttet Odal OL o-sesongen med klubbmesterskapet og her pakker løypeleggeren sammen sitt utstyr og tørker postene for siste gang i år.

Vi andre gleder oss over årets beste oppslutning på Postjakta med 36 deltagere. Vi gleder oss også over å se noen nye ansikter og noen "comebackere".

Dagens "comebacker" og dagens yngste rekrutt.

Resultatliste.docx

Neste treff blir sesongavslutningen en gang i november.

Innbydelse Postjakta 23. september

Postet av Odal OL Orientering den 18. Sep 2017

ØKTNERSTEIN.

Her møtes vi søndag kl. 11:30. Start fra kl.12:00

Innbydelse.pdf.

Finalen i Le tour de Glåmdal

Postet av Odal OL Orientering den 17. Sep 2017

Vi klarte ikke å forsvare pallplassene våre fra i fjor.

Her ser dere årets vinnerne i ungdomsklassene. Fra venstre Grunde Isaksætre Grue, Asbjørn Lande og Ragnar Lande begge Eidskog. Vi fikk 2 andreplasser ved Emil Skytteren og Henrik Sørensen.

Altså ikke like sterkt som i fjor.

Her ser vi Eidskog-laget som overtok vandrepremien som vi hadde gleden av å ha i en sesong.

Alle resultater finner du på glåmdal-o.com