Furugampen og Ringreven

Postet av Odal OL Orientering den 2. Okt 2017

Furugampen i Hamar og Ringreven i Moelv markerer sesongavslutningen i vårt distrikt. Nå tar elgjakta over.

Det var meget bra oppslutning om disse løpene i år med over 200 løpere på startstreken. Vi stilte bare med 5 løpere på Hamar, men kunne likevel reise hjem med 3 førsteplasser. Vi gratulerer gutta på bildet over.

I Ringreven som er en 5 -manns-stafett, stilte vi år som i fjor med 2 lag. Et ungdomslag og et veteranlag. I fjor vant ungdommene, men i år ble det omvendt. Veteranlaget besto av Per Ivar, Ole Kristian, Øyvind, Kari og Martin. Laget ble nummer 11 av 25 startende. Dette var mye bedre enn i fjor og til og med bedre enn forventet. Ungdommene (v/Henrik) yppet seg litt i starten ved å veksle noen små minutter føre Per Ivar, men deretter var det ingen tvil om.....  Veteranene inviterer til omkamp om et år.

Klubbmesterskapet 2017

Postet av Odal OL Orientering den 24. Sep 2017

I dag avsluttet Odal OL o-sesongen med klubbmesterskapet og her pakker løypeleggeren sammen sitt utstyr og tørker postene for siste gang i år.

Vi andre gleder oss over årets beste oppslutning på Postjakta med 36 deltagere. Vi gleder oss også over å se noen nye ansikter og noen "comebackere".

Dagens "comebacker" og dagens yngste rekrutt.

Resultatliste.docx

Neste treff blir sesongavslutningen en gang i november.

Innbydelse Postjakta 23. september

Postet av Odal OL Orientering den 18. Sep 2017

ØKTNERSTEIN.

Her møtes vi søndag kl. 11:30. Start fra kl.12:00

Innbydelse.pdf.

Finalen i Le tour de Glåmdal

Postet av Odal OL Orientering den 17. Sep 2017

Vi klarte ikke å forsvare pallplassene våre fra i fjor.

Her ser dere årets vinnerne i ungdomsklassene. Fra venstre Grunde Isaksætre Grue, Asbjørn Lande og Ragnar Lande begge Eidskog. Vi fikk 2 andreplasser ved Emil Skytteren og Henrik Sørensen.

Altså ikke like sterkt som i fjor.

Her ser vi Eidskog-laget som overtok vandrepremien som vi hadde gleden av å ha i en sesong.

Alle resultater finner du på glåmdal-o.com

Finalen i årets Le tour de Glåmdal går 10. september

Postet av Odal OL Orientering den 4. Sep 2017

Her ser dere vinnerne av ungdomsklassen i fjor. 3 av 4 var odøler. Hvor mange blir det i år?

Innbydelse finale.pdf

Som dere ser av innbydelsen er det Brandval/Kongsvinger som arrangerer i år og løpet går på vestsida Glomma litt nord for Brandvalbrua. Det er merket fra FV 209. Husk å melde dere på.

OBS! OBS! OBS!

For de som vil ha enda mer ut av helga så inviterer de også til en gratis O-KOLONI i Kongsvinger fra lørdag til søndag hvor leiren avsluttes med finalen i Le tour de Glåmdal.

o-camp.pdf

Vi har fått innbydelsen i dag samme dag som påmeldingsfristen går ut. Vi tar det derfor gitt denne fristen forlenges.