Tur-O-sesongen er åpnet

Postet av Odal OL Orientering den 30. Apr 2016

DNT Odal og Odal ol hadde i dag et felles arrangement fra Øktnerstein (Fellestur til den den nye gapahuken på Mangsethøgda og åpning av denne + åpning av den 46 utgaven av Odalten). Værvarslingen for dagen var ikke god, 30 - 40 med våt nedbør. Heldigvis slo ikke dette til, men mange av de aktuelle deltagerne hadde nok blitt skremt av spådommen. Det høres kanskje ut som om arrangørene ble alene, men slik var det ikke. Bra oppslutning, men på en godværsdag hadde vi vært flere.

Et bilde viser startstedet hvor arrangørenes vimpler er plassert på hver side av den kjente Øktnerstein. Et annet bilde viser gapahuken oppe på Mangsethøgda. Et tredje bilde viser en av dekorasjonene som Silje E. Øktner laget på huken (Dikt av hennes bestefar Johan Øktner). Det fjerde bilde viser Tonje på veg ned igjen for å finne dagens 2 siste poster.ODALTEN 2016

Postet av Odal OL Orientering den 25. Apr 2016

Lørdag 30. april åpner vi vår 46. tur-o-sesong. Startstedet i år er ved Øktnerstein og tidspunktet er kl. 11:00.

Denne dagen har vi fellesarrangement med DNT Odal.

Vi tilbyr salg av tur-o-konvolutter ved Øktnerstein og veiledning i bruk av kart og kompass på vei opp til Magnsethøgda, mens turlaget arrangører samtidig en fellesturen opp til den nye gapahuken på Magnsethøgda.

Med i turfølget er Knut Hvithammer. Ordføreren vil gjøre sitt for at gapahuken skal få en verdig åpning.

Utsikten over Odalen på turen opp og ned er kjempeflott. I tillegg vil det bli ennå flere ting å se på når dere kommer opp....????.

Kom - dette blir spennende.

OBS! Det er ingen parkeringsplass ved Øktnerstein så vi anbefaler dere enten å parkere på Øktner eller ved Damlitjernet.

Tororientering i Glåmdalsregionen

Postet av Odal OL Orientering den 24. Apr 2016

Har du lyst til å prøve andre turopplegg enn vårt finner du ut hvor disse kan kjøpes på denne linken. Tur orientering i Glåmdal.pdfOdalten 2015

Postet av Odal OL Orientering den 3. Apr 2015

Årets opplegg.Brosjyre.docx


Odalten 2014

Postet av Odal OL Orientering den 9. Mai 2014

O-laget ønsker velkommen til ny sesong. Åpning fredag 9.mai kl. 18.00 ved idrettsplassen på Skarnes.

Når sola varmer kroppen, eller kanskje så sent på kvelden at du kan stå på en åskam og se den gå ned? Eller et nattlig besøk - om du tør? Naturen sover ikke! Uansett vær, sted, tid og humør, postene står og venter på deg!

Konvolutter med hele opplegget selges i Bergs servicesenter i Mo, Esso Sand, Odal sykkel og Ski, Sand, Skarnes sport og Jokern på Slåstad.

Nytt av året er at O-laget har et samarbeid med Odal Turlag. De deltakerne som tar alle turorienteringspostene og alle de 10 kjentmannsstedene, er med i trekningen om å bli årets «Stifinner'n» som æres med en flott premie.

Du kan nå få hele opplegget på datamaskinen. Gå inn på turorientering.no og søk opp Odal o-lag.