Odalsløpet - KM sprint

Postet av Odal OL Orientering den 29. Mai 2017


KORT SAGT: Mye arbeid, mye ros og få deltagere på vårt KM-arrangement.

På bildene finner dere de to fra Odal ol som vant hver sine klasse og ble kretsmestere i Hedmark o-krets. Vi gratulerer spesielt disse to, men gir også godord til de andre odølene som var med.

Løpet gikk knirkefritt og vi takker alle medhjelperne våre for den gode jobb som ble gjort. All rosen vi fikk fra deltagerne fortjener vi. Det skulle bare vært flere på startstreken.
Resultater Postjakta 19. mai og 15-stafetten i Oslo.

Postet av Odal OL Orientering den 21. Mai 2017

15-stafetten (det vil si 15 etapper). Oda, Heidi, Ole Kristian, Henrik, Sondre, Alf, Petter, Emil, Aasne, Tormod, Martin, Anne Kjersti, Hege, Simeon og Øyvind)

De ble noe venting for Odal/Grue-laget i vekslingsfeltet da vi målte krefter med de beste lagene i og rundt Oslo. De stilte med bl.annet landslagsløpere og andre eliteløpere. Øyvind måtte se seg slått av Anders Norberg med 15 minutter på en 6 km (uten nevneverdig bom). Det viktigste vi fullførte. Det var målet. Terrenget var uvant for oss og kartet var tunglest. Vi bommet noe, men ikke all verden. Artig var det. Vi ble nummer 33 (41 startet). Vi hadde en liten fight med Koll. laget til Erik Borg, men måtte gi tapt. De ble nummer 31.

Postjakta 19. mai.

Det flotte vårværet trakk 27 stk til "Rådhusplassen" hvor vi ble testet i O-bingo og gaflingsløyper. Det var koselig med så mange "veteraner " møtte opp. Dessverre savnet vi mange av våre fjorårets rekrutter. Vi håper å se dere ved neste korsvei.

Resultater Postjakta 19. mai.docx


OKSResultater Postjakta 12. mai

Postet av Odal OL Orientering den 13. Mai 2017

Odal ol startet sesongen 12. mai. KV og OKS startet sesongen 23. april i NZ. Bildene under viser at grønnfeltene der nede hadde en annen karakter enn i Skarnesberget. De hvite veksten er Pampasgeras.


Over til hjemlige trakter og årets første Postjakta. 26 møtte opp ved Rådhuset. Bra, men vi trodde det skulle komme enda flere når temperaturen endelig klarte å komme over 10 grader igjen. De som kom ble utfordret i ei BINGO løype hvor Kåre Martin vant med 1 sekund foran Henrik. Best av de yngste var Karsten E.

Øvre resultater:Resultater Postjakta 20. mai.docx

Neste Postjakt er 19. mai. Samme samlingsplass som den 12. (Rådhuset på Skarnes). Registrering fra 17:45. Bingo-løype 18:00 og treningsløyper fra 18:45.

Vi sees om ei uke OKSPostjakta 12/5

Postet av Odal OL Orientering den 11. Mai 2017


Fredag 12.5 starter postjakta opp igjen. Martin Skytteren er løypelegger på nytt kart på Skarnes. Oppmøte er Skogtun. Innbydelse postjakta 2017 finner du her.Le Tour de Glåmdal

Postet av Odal OL Orientering den 4. Mai 2017

Tirsdag 9. mai er det oppstart av Le tour de Glåmdal.

Vi må prøve å forsvare lagseieren i Le tour de Glåmdal fra i fjor. Derfor er det viktig at du stiller opp.

Se hjemmesiden for Le Tour de Glåmdal.