Finalen i Le tour de Glåmdal

Postet av Odal Orienteringslag den 26. Jun 2017

På bildet ser vi de som bar leder- eller sprinttrøyene på Austmarka sitt løp 20. juni. Tre Eidskoginger og 2 odølinger. En Gruesokning skulle også vært med, men han var på "oppvarmingsfeltet" da bildet ble tatt.

Oppsummering av vårsesongen:

• Eidskog leder klubbkonkurransen klart foran Odal med Lunderseter på 3.
  • I klassekonkurransen leder vi 1 av de 5 klassene vi konkurrerer i (Henrik i klasse H -16AB). Henrik leder også sprintkonkurransen i denne klassen.

Ellers nevner vi våre fire som ligger på andreplass i sine klasser (Emil, Henrik, Petter og Ole Kristian).

Det står 2 løp igjen før finalen. Ett her i Odalen og ett på Grue. Vi ligger over 200 poeng etter Eidskog. Det ser derfor litt vanskelig ut for oss til å beholde vandrepremien, men slaget er på langt nær tapt. Det hele står på hvor mange Odølinger som stiller til start på vårt løp 29. august (på Trondsbu) og på Grue 14 dager før.

Finalen, hvor klassevinnerne kåres på Kongsvinger sitt løp søndag 10. september.

OKS

Postjakta 16. juni. Ny resultatliste.

Knut Egil var ikke på resultatlista. Nå er han det. Beklager Knut Egil.

Resultater Postjakta 16. juni.docx

OKS

Postjakta 16. juni

Postet av Odal Orienteringslag den 16. Jun 2017

I kveld var vi mange. Årsbeste med 30 deltagere og 3 travle arrangører. Noen små dråper i lufta, men bra temperatur. Ja så varmt at noen lot seg friste med et bad i Kolltjernet.

Vårsesongen er over.

Men det er ennå flere muligheter før badelivet tar helt over.

• Tirsdag (20. juni) går vårens siste løp i Le tour de Glåmdal (Austmarka).
  • 1. til 2. juli har vi treningsleir i Mattila. Martin/Sondre sender ut innbydelse.
  • 16. juli arrangerer ungdommene i klubben o-løp fra Sør-Odal Rådhus. Mer informasjon finner dere på Eventor. Innbydelser er spredd rundt i Hedamrk, Oppland og Akershus. Der møter vi opp sjølsagt

Til høsten flytter Postjakta til Audunbakken som ligger like ved Disenå skole. Første løpet er 11. august.

Postjakta 9. juni. Sprint Damlitjernet.

Postet av Odal Orienteringslag den 10. Jun 2017

De yngste får her instruksjon om "Klypestafetten" som ventet. Sondre tok opp video av denne seansen. Den ligger på vår facebookside (Odal -lag).

Per Ivar hadde laget krevende/tøffe løyper både for store og små. Det ble derfor store tidsforskjeller mellom de 25 som prøvde seg i løypene rundt omkring i Tronbøl.

Ingen sure miner selv om været var grått, terrenget vått og røft og til fikk vi se flere nye fjes på startstreken. Det gleder en gammel mann.

Resultater Postjakta 09. juni.docx.

Neste løp i karusellen går om ei uke (16. juni) på Tondsbukartet. Vi avslutter vårsesongen med grilling ved Kolltjernet som ligger kloss inntil samlingsplassen.

Vi sees!

OKS

Pinseløpene på Hedemarken

Postet av Odal Orienteringslag den 5. Jun 2017

Pinsesprinten gikk i strålende vær i Hamar, mens Elgdilten gikk dagen etter på Budor i øs pøs regnvær og tjukk tåke.

Hamar var arrangør disse to dagene og gjennomførte kvalifisering til Sprint NM, Sprint NM, Sprint NM i stafett, Pinsesprinten, Elgdilten og noen PRO-løp i tillegg. En enorm prestasjon. Til sammen noe mellom 2 - 3000 starter. Vårt KM-arrangement blir som blåbær å regne.

Men Pinseløpene blir jo også som blåbær å regne hvis vi ser på O-ringen/5-dagers i Arvika i slutten av juli. Der starter det 20 000 hver dag. Det er mange det.

Odal o-lag var med på Hedemarken med 5 løpere. Burde vært mange flere. Våres beste prestasjoner sto Kari og Øyvind for (i Elgdilten). Kari med sin 2. plass (de nye reservedelene fungerer bra) og Øyvind med sin 11. plass i A-løypa.

Vi håper vi blir flere enn 5 Odøler i Arvika.